Mina VIPar

VIPar… det låter det 😁 Very Important Person, men VIPar kan ju vara så mycket mera än personer, man kan ju även kalla det för UFO men inte sådana som flyger uppe på himlen..

Det kommer bli en lugn Jul hemma med mjuka, snälla dagar på tumannshand med ett undantag då min bror och mina söner kommer över på middag, då kan jag tanka mamma och systerhjärtat till brädden igen.

Men tillbaka till VIPen.

Det vill säga Very Important Projekt eller Un Finishd Objekt 😁 Ett projekt av något slag, i mitt fall stickningsprojekt.

Detta är en Quiet Moments Jacket, Drops 206-10.

Jag stickar den i Filatura Di Corsa /Zara Melange 100% Merino Superwash Ull, ett garn jag köpte för många år sedan i Helsingfors.

Det som är kvar är en halv ärm och sen får koftan bli så lång som garnet räcker, den kommer att bli lite längre än vad mönstret säger.

Jag tänkte att jag skulle försöka göra färdigt några av de ”VIPar” jag ”bara råkar” ha liggandes här hemma innan jag lägger upp till något nytt, önska mig lycka till.

Jag kan sticka om jag är försiktig och tar paus om det känns förmycket i ”helvetesaxeln” vilket är jätteskönt, annars hade jag nog klättrat på väggarna snart.

Kram Eva

2 svar på “Mina VIPar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *