Lite roligt från Bokrean

Det är helt underbart att hitta 2 böcker som handlar om Glutenfritt. Framför allt för mig som älskar att baka men som har tappat lite av lusten när jag fick reda på att jag var glutenintolerans efter att ha kunnat äta ”vanligt” bröd i stort sett 44 år. Men i ”nytt bröd” hittade jag flera recept som jag defenitivt kommer att testa. 

Jag hittade även en bok som handlade om glutenfri mat i allmänhet, förrätter, varmrätter osv.
Hittade även en bok om sjalar, man kan ju inte ha förmycket böcker om handarbete 😉
Tisdagskvällen blir lugn i soffan framför TV´n i lugn och ro vilket kroppen behöver, virkar lite på denna rundel av mjukt mohairgarn. I morgon är det redan mitt i veckan, jobb på dan och på kvällen blir det lite egentid hos min goa nagelteknolog.

Hoppas ni har haft en bra tisdag med sol och lite vårvärme och att ni får en härlig onsdag, mitt i veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *