Vart tog sommaren vägen?

Redan fredag och nu är det bara 8a timmars arbete kvar till 3 veckors semester, en semester som i år är väldigt efterlängtad, kroppen går på absolut sista dropparna av energi så den kommer i precis rätt tid. Vi brukar inte ha så tidig semester men i år blev det så. Har absolut inget inplanerat utan i år tar vi dagen som den kommer allt beroende på väder och humör.
 På tal om väder, vart tog sommaren vägen? Runt 15-18 grader är för mig vår, inte sommar, jag som har sett fram mot många turer ut i vår vackra skärgård med båten i strålande sol och härlig sommarvärme, frukostar intagna ute på trappan och mysiga kvällar sittandes ute i paviljongen till sena kvällen med tända ljus. Som det är nu sitter man hellre inbäddad i mysfilten i soffan inne.
Nähepp,off to work för sista rycket.
Ha en härlig Fredag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.