Och sommaren blev till höst och hösten blev till ???

Ja vart har vintern tagit vägen, jag har sett fram emot snön som lyser upp tillvaron i detta mörker, men stället har vi ett evinnerligt grått och tråkigt väder som inte gör mig varken glad eller pigg. Det känns som skymning varje dag trotts att klockan inte har gått förbi lunchtid. 
Det har varit ytterligare ett blogguppehåll vet inte om jag ska kalla den för oplanerad eller planerad, förmodligen är det både och, får se om uppehållet fortsätter eller om lusten att blogga och fota kommer tillbaka, men ett litet livstecken kommer här iallafall.
38 dagar kvar till Jul och jag längtar till att få börja pyssla hemma med alla julsaker, titta i affärerna efter lite nytt, köpa mera ljus att tända här hemma, samtidigt känns det dock lite skumt när det är så pass varmt ute och vi har både jordgubbar och blommor som blommar/växer ute i trädgården.
Söndag kväll och helgen är redan över, hoppas ni som tittar in har haft en bra helg och att veckan som kommer blir en lugn och bra vecka.
Kram Razzy

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *