Mörkret lägger sig fort

Det är mörkt när man vaknar och det är mörkt när man åker hem från jobbet, dagen som det är just nu är ju varken mörk eller ljus utan halvskymning hela tiden, isch vad jag inte gillar den här årstiden, vill ha snö och kallt nu så att det blir lite ljusare ute. Det ända som är positivt dock är att man kan tända ljus både ute och inne.


Jag får svårt att få saker och ting gjort när det är så här mörkt och fotograferingen ska vi inte prata om, att konstant behöva fota med ISO över 1000 är för mig tråkigt, bilderna blir brusiga och tråkiga.  Usch jag är riktigt negativ märker jag men det går snart över så fort jag får sätta upp alla Julsaker hemma, byta gardiner, fixa med pyssel osv, kanske lika bra att börja med det redan nu så att jag kommer bort från tråkigheterna som spökar i mitt huvud, kanske ska sätta på en julskiva ikväll när jag kommer hem!?!
Hoppas ni andra mår bra i Novembermörkret
Kram Razzy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.