Färdiga sockor och däck-explosioner

Onsdag, Lill-lördag och mitt i veckan och jag har äntligen fäst ändarna på garnet på dessa två par sockor, ibland så blir jag färdig med en stickning och så lägger jag undan dem och glömmer bort att de är färdiga, men nu så!  Sen så är det ju inte det lättaste att fota sig själv med sockor på sig när man inte har en spegel så då får man helt enkelt lägga sig på golvet och slänga upp benen mot väggen eller som här dörren i sovrummet, vad gör man inte för fotograferingens skull 😉

Dagen idag kunde dock ha börjat med en förskräckelse, på vägen till jobbet så fick jag en däcksexplosition på insidan av mitt högra bakhjul och bilen krängde till riktigt otäckt, tur i oturen så hade jag inte hunnit så långt och körde inte så fort så jag kunde utan problem hålla bilen kvar på vägen, tänk om jag hade hunnit ut på stora vägen och kört i 100km istället för 50 som jag körde i när det hände då hade jag kanske inte haft samma tur. Nu sitter extradäcket på bilen och jag måste köpa mig ett nytt vinterdäck men jag mår bra och bilen är hel vilket är viktigast.
Razzy over and out

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.