En vårtröja av mjukaste bomull..

Redan fredag och veckan har precis som resten på detta året gått väldigt fort, men hur skön har den inte varit med massor av sol som lovar snar värme, visserligen är det nog ett och annat bakslag som kommer att komma men ändå, det lovar vår och sommar.
Trotts att jag har flera UFO´n som ligger hemma och som ”borde” tas om hand så har jag hittat en jättefin vårtröja som jag bara inte kunde låta bli att börja med, hittade en sådan mysigt bomullsgarn som har lite merino i sig hos min lokala garnbutik och ett sådant mjukt garn kan man ju inte låta bli att ta med sig hem. Nu har jag börjat med bakstycket och det är ett roligt mönster att sticka, snabbt och enkelt är det också.
Ikväll blir det mys, småplock till middag och något gott vin. Hoppas ni andra har en underbar Fredag.
Kram Razzy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *