Att jaga ett sken…

Igår kväll så tog vi bilen och åkte runt i Vaxholm och ute på Resarö, jagandes ett sken så magiskt att man blev nästan andaktig. Norrskenet som sprakade över hela sverige igår.
Tillslut hittade vi en brygga med inte allt för mycket lampor runt omkring oss och på himlen växlade slöjorna från den ena sidan till den andra. Kameran fick allt jobba lite och jag fick lära mig mera om att fota helt manuellt vilket är jätteroligt. Sen hade jag kunnat sitta i timmar och bara tittat rakt upp i skenet för vilket skådespel det var, men fick ge upp för det var så kallt ute att kylan gick igenom ben och märg.
Ikväll tänkte vi ge oss ut igen för att jaga det där magiska skenet, det ska visst vara här till Lördag natt men vädret ser inte ut att vara lika snällt som igår, förhoppningsvis har vi iallafall en klar natt till.
Onsdagskramar Razzy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *