En Feelgood blogg

Vilken kväll!!!

Sol och stormvindar är vad skärgården serverar denna Junisöndag. Idag blir det en lugn dag med mestadels virkning av gardinkappa, ryggen behöver vila efter 3 timmar på en plaststol i Tele2 Arena, men det var det värt.

Eagles.. Ett band jag inte har lyssnat jättemycket på under åren men som sambon älskar. Jag fick allt omvärdera mitt tycke lite efter gårdagens konsert, med sådan samstämmighet i sången och ”raktuppochned” show som fick taket på arenan att lyfta så kan jag erkänna att även jag fick gåshud när de drog igång Hotel California som extranummer.

Kram Razzy
0

1 kommentar

  1. Mamma c

    Eagles var ett favoritband när jag var tonåring. Och Hotel California den kan väl ingen tycka om.
    Kram Carin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2020 Villa Ytterby

Tema av Anders NorenUpp ↑