En Feelgood blogg

Tröttsöndag

Hej hej

Skärgården bjuder på en solig söndag men nu vid 15:30 så börjar solen att gå ned och mörkret brer ut sig.

Jag har tagit det lugnt och mest bara småplockat hemma.

Fixat det sista med de nya sängarna. Så sköna att sova i, min säng är precis så mjuk som min rygg behöver ha vilket gör att jag inte har ont i ryggen när jag vaknade i dag, vilket har varit fallet de senaste åren. Så skönt.

Har också fixat färdigt koftan jag har stickat. Det är ett supermjukt mohairgarn som den är stickat i, varm och skön att ha på sig. Har bäddat ner mig i soffan och stickar på ett par sockor till en go vän.

Hoppas ni har haft en härlig Söndag.

Kram Razzy

0

2 kommentarer

 1. Mamma c

  Så skönt att fått de nya sängarna på plats och få sova skönt.
  Så snygg din kofta var som du stickat.
  Ha en fortsatt fin söndagskväll.
  Kram Carin

 2. Maria - Wikers Liv

  Så fint skärgårdssängöverkast! (långt ord ? )
  Skönt med nya sängar, det är viktigt att ligga bekvämt.
  Rolig lista om dig i inlägget ovanför (gick inte att lämna kommentar där). Jag minns att man rätt ofta hade såna listor i början av ”bloggkarriären”, det var kul. Utmaningar skickades liksom till varandra om ämnen… det var annat ”förr”, mer personligare och jag saknar det faktiskt… Kanske kopierar jag din lista, vi får se ?
  Kram och ha en fin tisdag nu!
  /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2021 Villa Ytterby

Tema av Anders NorenUpp ↑