Rolig lista

Hej hej!

Måndag och första veckan i November är här. Hoppas ni har haft en underbar helg, vi har haft en helg med sängbyte, hjulbyten, tända ljus på begravningsplatsen och middag hos goa vänner.Så här vackert var det i minneslunden i Vaxholm när vi var där och tände ljus för min mamma och Mr Js föräldrar. Tycker fortfarande att det är jobbigt att mamma är borta, det sliter i hjärtat av sorg varje gång jag tänker på henne. Men förhoppningsvis så blir det snart lättare att bära på sorgen och saknaden.

Jag hittade en lite rolig lista att svara på så här kommer lite frågor om mig.

1. Hur gammal är du?
Jag fyller 52 i April 2020.

2. När vaknade du idag?
Tog sovmorgon och vaknade runt 09.30 men kom inte upp ur sängen förrän vid 11.00 ?

3. Vad åt du till frukost?
Fralla med pålägg samt en stor kopp te.

4. Nämn 3 saker man kanske inte vet om dig.
Oj.. Att jag ville bli bonde som barn. Jag har en enorm spindelfobi och att jag är väldigt mörkrädd.

5. Vad är du mest vs minst nöjd med ang ditt utseende.
Hmmm, hade jag svarat på denna fråga för ett par år sedan så hade jag haft få +sidor och en massa -sidor men efter allt som har hänt på sistone så har jag insett att det inte är någon ide att tycka mer eller mindre om delar av sig själv, jag är som jag är och har lärt mig att tycka om mig själv som jag ser ut nu.

6. Vad har du gjort idag?
Inte speciellt mycket. Städat i sovrummet, tvättat och hängt upp kläder, stickat på ett par sockor som en god vän har beställt.

7. Vilken film såg du senast.
Djävulen bär Prada

8. Är du besatt av något?
Haha, ska väl vara garn då.

9. Beskriv en perfekt dag.
Hmm, med Mr J ute på fototur med Mc’n

10. Vad lyssnar du helst på?
Vågar man erkänna julsånger? Annars är det hårdrock, men det finns alltid plats för Robbie Williams ?

11. Hur går du helst klädd?
Flanellbyxor och mjuk tröja hemmavid , jeans och tröja annars.

12. Är du morgon eller kvällsmänniska?
Ingetdera!

13. Vilket var ditt bästa ämne i skolan.
Syslöjd? gillade även Matte.

14. Vad köpte du senast?
Ny säng från Mio, som min rygg mår bra utav.

15. Vad har du i dina fickor?
Har en tendens att trycka ned kvitton i fickorna som jag sedan glömmer att ta bort innan de åker i tvätten ?

16. Vilken är din favoritfärg?
Vitt (blå, gul, röd)

17. Vilka smeknamn har du
Pyret från när jag var liten och Razzy som kommer från tiden när jag spelade dataspel.

Sedär nu fick ni lite frågor om mig, kanske något ni inte visste.

Kram Razzy

0