Garnpyssel

Hoppas att alla har en trevlig Lördag, själv så sitter jag inne i soffan, har inte mått helt 100% sen igår och det är lika bra att ta det lugnt.

Idag så har jag lagt in mera garn i E-handeln, det kommer in på Måndag både Raggi Junior som är ett sockgarn, det kommer in både enfärgat och flerfärgat.

Och jag får även in Järbo 8/4 som är ett bomullsgarn

Även det kommer in enfärgat och flerfärgat.

Jag har även gjort iordning lite Stickmarkörer men en massa roliga katter, jag har valt att skänka 5kr av vare såld förpackning med kattmarkörer till Vaxholms katthem.

Nu ska jag fortsätta min lugna Lördag med stickning i soffan, E-handeln är uppdaterad så det är ”slutjobbat” för idag.

Kram Eva

3 svar på “Garnpyssel

 1. Anni säger:

  Här var det omdesignat på hela bloggen, ser jag! Och garn butiken är igång, så spännande att få följa din resa som egen. Hoppas att du mår bättre nu <3 Kram!

  Svara
 2. Maria - Wikers Liv säger:

  Stort grattis till din garnbutik! (har ju läst det på insta tidiagre 😉 )
  Så roligt att öppna en e-butik när man brinner för garner.
  Jag har alltid önskat mig en tygbutik… jag är ju mera av en tygnörd. Jag är inte alls bra på att stiucka, men har ju knåpat ihop några små enkla bebiströjor och lite vantar, någon mössa… Min mamma däremot hon var jättebra på att både sticka och virka. Jag tror jag valde tygerna för att det gick så mycket fortare att få något färdigt… sen tycker jag det är svårt med garner, man måste ju ha ”rätt garn-märke” till en viss beskrivning… eller i alla fall veta vilka garner som är ”utbytbara” med tanke på dess tjocklek… annars stämmer ju inte maskantal och varvantal alls.
  Jag hade precis skickat garner och stickmönster till mamma för att hon skulle sticka dockkläder till vår Lillprinsessa. Sorgligt nog hann hon ju aldrig ens upp och in i lägenheten för att se vad jag hade skickat… Jag har hela tiden tänkt att jag så småningom ska hämta hem det där paketet (min bror har lagt undan det) och försöka mig på att sticka dem själv, för att ”hedra” min mamma… men jag läste just om tröjan din mamma hade på gång, att det var jobbigt att fortsätta på det… så vi får se hur jag känner när jag väl har materialet framför mig.
  På tal om mamma… tack för dina värmande ord hos mig…
  Kram/Maria

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *